miercuri, 21 septembrie 2011

De ce Cadouri originale personalizate?

Bun venit pe blogul caricaturilor amuzante! Blogul Cadouri originale personalizate este mereu langa tine si te ajuta atunci cand ai nevoie de un cadou deosebit si deosebit.
Adu-ti aminte de cate ori ai avut nevoie sa faci un cadou cuiva drag si pur si simplu aceleasi vechi idei iti veneau in minte de fiecare data.

Caricaturile sunt o idee buna de cadouri originale personalizate?

O caricatura este mult mai mult decat atat. Este o amintire speciala de la un om special. Un cadou care nu va ajunge uitat intr-un colt de camera ci inramat si pus la vedere, astfel incat persoana care l-a primit si toti prietenii care vor veni in vizita vor vorbi despre dvs.

Caricaturile sunt o idee buna de cadou original pentru tine daca:
- De aceasta daca ai nevoie de un cadou cu adevarat special, care se se deosebeasca la maxim de cele pe care le-ai oferit pana acum.
- Esti in criza de timp si nu mai poti merge prin oras din magazin in magazin sa cauti si sa compari, in speranta ca vei gasi in final un cadou deosebit.
- Vrei sa ai o amintire personala cu tine sau familia ta.
- Esti curios/(oasa) cum ar arata o peroana intr-o caricatura.

Mie imi plac caricaturile si cred ca sunt o idee foarte buna de cadouri originale personalizate, dar daca persona care le primeste nu are simtul umorului?

Evident ca nu toata lumea are o imagine buna despre sine si nimeni nu vrea sa se vada in ipostaze neplacute sau sa se rade de el. De aceea caricaturile pe care eu le fac nu sunt satirice sau ironice, asa cum se practica in ziare si reviste, ci sunt un stil comercial, dragut, astfel incat in final va rezulta o caricatura deosebita, pe care cel care o va primi o va arata cu zambetul pe buze tuturor.

In plus o va putea folosi si ca avatar pe Facebook sau pe Yahoo messenger. De asemeni o va putea printa pe diferite materiale, tricouri, mousepaduri si cesti de ceai,etc, obiecte personalizate.

Caricaturi digitale

Caricaturile digitale pe care le fac sunt create in Adobe Photoshop. De regula le desenez de mana, apoi le scanez si le colorez digital. Lucrez in dimensiuni si rezolutii foarte mari, exact asa cum cere clientul. Caricatura rezultata poate fi salvata in orice format cunoscut: png, jpg, gif, etc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu